30 35 00 25

Århus C, Danmark

Top

Søgeoptimering

Søgeoptimering bliver oftest betegnet som SEO. Det går ud på at optimere hjemmesidens indhold, så den bliver vist højt i Googles søgeresultater

Topplacering i Google

En top placering i Googles søgeresultater, genererer trafik til din hjemmeside, og dermed også flere potentielle kunder. SEO er en langsigtet investering for din virksomhed, der på sigt vil give vækst og lavere markedsføringsomkostninger.

Optimering af hjemmeside

Skræddersyet indhold

Søgeordsanalyse

Fra 1495,-

SEO

Det rigtige valg

SEO har mange fokusområder, og kan derfor godt virke som en stor mundfuld. Lad os tage en snak om hvad der er bedst for din virksomhed.

Søgeordsanalyse

En søgeordsanalyse konkluderer, hvilke søgeord din virksomhed skal fokusere på, for at opnå det bedste resultat.

SEO Tekster

Søgeoptimerede tekster er optimeret indhold på din hjemmeside, der resulterer i højere rankering i Google's søgeresultater.

SEO Analyse

En SEO analyse er en gennemarbejdet rapport, der viser hvad din virksomhed kan gøre bedre, for at opnå topplaceringer i Google's søgeresultater.

SEO Strategi

Når det kommer til søgeoptimering, er det vigtigt at fokusere på det man er god til, for at opnå det bedste resultat. Sammen finder vi dine styrker og svagheder.

Linkbuilding

Google vægter højt, at andre hjemmesider henviser til din side, da det skaber mere troværdighed. Linkbuilding er betegnelsen for disse relationer.

SEO Support

Søgeoptimering er en langsigtet investering, hvor nogle selv vælger at stå for dele af optimeringen, men stadig gerne vil have råd og vejledning undervejs.

Få et uforpligtende tilbud
Bliv Ringet Op