30 35 00 25

Århus C, Danmark

Top

SEO Analyse

Søgeoptimering bliver oftest betegnet som SEO. Det går ud på at optimere hjemmesidens indhold, så den bliver vist højt i Googles søgeresultater

Er din virksomhed optimeret?

En SEO analyse er en gennemarbejdet rapport, der viser hvad din virksomhed kan gøre bedre, for at opnå topplaceringer i Google's søgeresultater, og hvordan din virksomhed klarer sig på nuværende tidspunkt.

Fuld SEO rapport

Forslag til forbedringer

Intet fagsprog

Fra 1495,-

SEO analyse

Få et fuldt overblik

SEO har mange fokusområder, og kan derfor godt virke som en stor mundfuld. En SEO analyse er med til at skabe klarhed over virksomhedens nuværende situation.

Søgeordsanalyse

En søgeordsanalyse konkluderer, hvilke søgeord din virksomhed skal fokusere på, for at opnå det bedste resultat.

SEO Tekster

Søgeoptimerede tekster er optimeret indhold på din hjemmeside, der resulterer i højere rankering i Google's søgeresultater.

Intet Fagsprog

Det vigtigste er at vi forstår hinanden, derfor udlader vi gerne fagsprog. SEO tager tid, derfor værdsætter vi en god kommunikation undervejs i processen.

SEO Strategi

Når det kommer til søgeoptimering, er det vigtigt at fokusere på det man er god til, for at opnå det bedste resultat. Sammen finder vi dine styrker og svagheder.

Linkbuilding

Google vægter højt, at andre hjemmesider henviser til din side, da det skaber mere troværdighed. Linkbuilding er betegnelsen for disse relationer.

SEO Support

Søgeoptimering er en langsigtet investering, hvor nogle selv vælger at stå for dele af optimeringen, men stadig gerne vil have råd og vejledning undervejs.

Få et uforpligtende tilbud
Bliv Ringet Op