30 35 00 25

Århus C, Danmark

Top

Online Annoncering

Skab mere synlighed for din målgruppe med online annoncering

målrettet markedsføring

Online annoncering hjælper dig med at skabe synlighed for dine kunder gennem f.eks. Facebook eller Google.
Den enkelte annonce leder potentielle kunder ind på din hjemmeside. Hver gang annoncen viderestiller en bruger, betaler du et forudbestemt beløb. Ved ønske om færre eller flere besøgende, er det nemt og hurtigt at tilpasse dine kampagner.

Målrettet annoncering

Tilpasset dit budget

Mobiloptimerede annoncer

Fra 1495,-

google adwords v2

Der er mange muligheder

Online markedsføring rummer mange forskellige muligheder, men jeg vil gerne hjælpe dig med at finde den rette løsning for din virksomhed.

Facebook Annoncering

Via Facebook Annoncering har du mulighed for at nå til din ønskede målgruppe, ud af de 1,4 milliarder bruger på Facebook.

Google Adwords

Google Adwords er det system man bruger, for at annoncere i Google's søgeresultater. Dette er en meget effektiv måde, at skabe trafik til din hjemmeside.

Bing Ads

Bing er en søgeportal der minder ret meget om Google, der ligeledes tilbyder annoncering. Folk der benytter Bing, er primært +35 år.

Yahoo Markedsføring

Yahoo er en mindre søgeportal, der specielt er benyttet af 'det grå guld'. Denne søgeportal er derfor en oplagt mulighed, hvis du har denne målgruppe.

YouTube Annoncering

Over 2 millionær danskere bruger hver måned YouTube's video-tjeneste. YouTube tilbyder en række forskellige annonceringsmuligheder.

...og mange flere

Listen er lang, og har du en bestemt platform i tankerne, så kan jeg højst sandsynlig også hjælpe dig med den!

Få et uforpligtende tilbud
Bliv Ringet Op