30 35 00 25

Århus C, Danmark

Top

Landingpage

Opnå højere konvertering, ved at udarbejde unikke sider, til at fange dine besøgenes opmærksomhed

Optimeret til salg

En landingpage, er en side der designet til at fange besøgenes opmærksomhed. Formålet med en landingpage, er at konvertere besøgende på din hjemmeside til kunder. 55% af alle besøgende, bruger mindre end 15 sekunder på din hjemmeside. Det er derfor vigtigt at fange deres interesse fra start, så du får det maksimale ud af dit markedsføringsbudget.

Højere konvertering

Udarbejdelse af landingpage

Test og justering

Fra 1195,-

landingpage

En tilpasset løsning

Alle virksomheder er unikke, dette gør sig også gældende for konvertingsoptimering. Kontakt mig endelig, og så finder vi den bedste løsning for dig.

Landingsside

En landingsside er en side specialiseret til at konvertere. Disse sidder optimeres til virksomhedens produkter/ydelser.

Konverteringsanalyse

En konverteringsanalyse viser hvilke forbedringer man kan lave på en hjemmeside, for at gøre den mere brugervenlig.

Heatmap

Heatmap er en visualisering af hvor folk klikker på din hjemmeside. På denne måde kan du se, hvilke elementer på siden, der tiltrækker mest fokus.

A/B Splittest

A/B splittest er en måde at undersøge forskellige versioner af samme hjemmeside, for at se hvilken der konverterer bedst.

Data-analyse

En hjemmeside indsamler mange statistikker, der fortæller meget om brugeradfærd, og hvad man kan gøre for at optimere konverteringen.

Analyse af købsflow

Webshops oplever tit, at de mister folk i købsprocessen. En analyse af købsflow, er med til at belyse de forbedringer man kan gøre, for undgå unødvendigt tab af kunder.

Få et uforpligtende tilbud
Bliv Ringet Op